TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
PERŞEMBE PAZARI YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
29/05/2018 15:08:57
PERŞEMBE PAZARI YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha konforlu, daha sağlıklı bir kentte yaşaması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki Ruşen Güneş ve Selahattin İçli Sokak'ta başlatılan yol, tretuvar ve kanal çalışmalarının 2. Etabı tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, söz konusu sokaklarda bulunan ve kurulduğu yıldan bu yana bakımı yapılmayarak çürümeye bırakılan Perşembe Pazarındaki demir tenteler ve reyonlar kaldırılarak daha güzel ve sağlıklı görünüm kazandırılacak caddeyi, vatandaş ve esnafın hizmetine sunacak.

 Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ruşen Güneş Sokak'ın iki şeritli yol haline geleceğini belirterek "Perşembe Pazarı'na kurulduğu günden 2018 yılına kadar hiçbir bakım yapılmamış, Pazar bu yüzden sağlıksız bir görünüme dönüşmüştür.  Ruşen Güneş Caddesi, 2 gidiş ve 2 geliş olarak modern bir bulvar haline getirilip `Süleymanpaşa Belediyemizce yeni bir Kapalı Pazar yeri yapılana kadar' cadde pazarcı esnafımızın hizmetini görecektir. Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın yanlış bilgilerle farklı yorumlara muhatap olmaması için bu açıklama yapılmıştır. Tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dilerim" dedi

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.