Okyanus Su Sporları Kulübü Derneği'nden Ziyaret
30/05/2018 11:12:57
Okyanus Su Sporları Kulübü Derneği'nden Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Okyanus Su Sporları Kulübü Derneği sporcularını ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak, alanlarında dereceye girerek 9 kez Türkiye rekoru elde eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Başkan Albayrak ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak spor, sanat gibi alanları her zaman desteklediklerini, Tekirdağ'ın ve Tekirdağlı sporcuların kazandıkları başarıdan son derece mutlu olduğunu söyledi. Genç Sporcular da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.