TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Vakıfbank'tanTekirdağ Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
30/05/2018 13:27:35
Vakıfbank'tanTekirdağ Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

 Yerel Yönetimler Bankacılığı Pazarlama  Başkanı  Mustafa Özbey, Vakıfbank Yerel Yönetimler ve  Pazarlama Müdürü Zeynep Özkaplan,  Trakya Bölge Müdürü Hamza Yıldız ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

 Tekirdağ Şube Müdürü Emre Kağan Duman ve şube temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, Özbey, Özkaplan ve  Hamza Yıldız'a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili  bilgiler alan  Özkaplan ve Yıldız da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Özbey "Ülkemizin halkına doğrudan hizmet alt yapısının başladığı ilk halkalardan biri olan Belediye teşkilatlarını yıllardan beri önemsiyoruz. Vakıfbank olarak ülkemizin kalkınması için bu hassasiyeti düşünerek sektörde ilk defa sadece "belediyeleri ve iştiraklerini" ana konu eden özel bir birim kurduk. Klasik bankacılıktan öte yenilikçi ve yönlendirici çözümler sunarak, Türkiye'nin her bölgesine giderek sorunlara yerinde çözüm buluyoruz. Tekirdağ için bugün buradayız Tekirdağın gelişimine katkı için değerli başkanımızı ziyaret ettik. dedi

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.