Başkan Albayrak Asyaport Pilot Uygulama Açılış Törenine Katıldı
01/06/2018 14:39:35
Başkan Albayrak Asyaport Pilot Uygulama Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Asyaport Limanı'nda düzenlenen `Liman Tek Pencere Sistemi' Pilot Uygulama Açılış Törenine katıldı.

Açılış Töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İşsular Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürü Hacı Hasan Murat Özsoy, Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı da yer aldı.

`Liman Tek Pencere Sistemi' Pilot Uygulama Açılış Töreni, Asyaport sunumu ve konuşmaların ardından katılımcılar tarafından limanın gezilerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alınması ile son buldu.