Bayreuth Türk FC ile Çerkezmüsellim Dostluk Maçı Gerçekleşti
02/06/2018 21:15:36
Bayreuth Türk FC ile Çerkezmüsellim Dostluk Maçı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında Bayreuth Türk FC ile Çerkezmüsellim Dostluk Maçı gerçekleşti.

Tekirdağ 13 Kasım Stadında gerçekleşen dostluk maçını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da izledi. Başkan Kadir Albayrak maçtan önce her iki takıma da başarılar diledi.

Almanya'nın Bayreuth şehrinden gelen Bayreuth Türk FC ile Çerkezmüsellim arasındaki maçı hakemler Nihat Üssüz, Sezer Mutlu ve Hakan Mutafçı yönetti. Maç öncesinde her ikim takım da birbirlerine flama ve çiçek hediye etti.

Dostluk maçında Çerkezmüsellim 3, Bayreuth Türk FC ise 2 gol kaydetti.