TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Ulaşım Ağını Güçlendiriyor
13/06/2018 10:18:22
Büyükşehir Ulaşım Ağını Güçlendiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında hizmet veren TEKULAŞ A.Ş.  27 modern otobüs ulaşım hizmeti vermeye başladı.

Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl, Karaağaç, Kapaklı ve Büyükyoncalı güzergahında sabah erken saatlerde deneme seferi yapıldı. Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan bu ulaşım hizmeti vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

 Düzenlenen deneme seferine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, TEKULAŞ A.Ş. Operasyon Müdürü Serdar Eroğlu diğer yetkililer katıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın toplu taşıma sisteminden en iyi şekilde faydalanması için araç sayımızı artırıyor ve aynı zamanda da ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Ulaşım hizmetleri sadece ilçe merkezlerinde değil, kırsal mahallelerimizde de hizmet veriyor. Günden güne büyüyen ulaşım ağımız, açtığımız yeni hatlarla beraber daha da güçlenecek. Hizmete sunacağımız 27 araç ile vatandaşlarımız konforlu bir şekilde seyahat edebilecek. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Otobüslerimiz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Hizmete sunulan otobüsler, Kapaklı ilçesinin Karlı, Uzunhacı, Bahçegöl, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karaağaç ile Çorlu ve Kapaklı ilçeleri arasında, saat 06.30, 13.30 ve 18.00 olarak hizmet verecek.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.