TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Vatandaşlar Muratlı'da İftar Sofrasında Buluştu
13/06/2018 09:22:12
Vatandaşlar Muratlı'da İftar Sofrasında Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı ilçesinde iftar programı düzenledi.

Muratlı ilçe meydanında düzenlenen iftar programına, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşma yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, "Bu akşam iftar programına gösterdiğiniz ilgi ve yoğun katılım bize güç verdi. Önümüz Ramazan Bayramı. Bayramınızı da şimdiden kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi

Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşma yaptı. Albayrak konuşmasında, "Muratlı her zaman güzel kararlar vermiştir. Bu gece de güzel bir karar vererek büyük coşku ve katılımla bir araya gelmiştir. Ramazan ayında insanlar manevi duygularla, kardeşlik ve barış duygularıyla aynı sofra etrafında toplanıyor. Ben gelecek Ramazan Bayramının güzellikle geçmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İftar programında son olarak konuşma yapan Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, "Ramazan ayında bir iftar programında, Ramazan ayının manevi havasını sizlerle birlikte teneffüs etmekten büyük mutluluk duymaktayım. Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Bugün Büyükşehir Belediyemiz bir iftar programı düzenledi. Bu organizasyonda bizi buluşturduğu için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.