Başkan Albayrak Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı
14/06/2018 20:59:58
Başkan Albayrak Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Arefe günü esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

İlk olarak Kumbağ Mahallesinde sona yaklaşan çevre düzenleme, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak, tatillerini Kumbağ'da değerlendiren vatandaşlar ve sahil esnafı ile görüşüp yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Albayrak, esnaf ve vatandaşın bayramını kutladı.

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Çarşı esnafı ile sohbet ederek talep ve ihtiyaçları dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa İlçemizde vatandaşlarımız ve çarşı esnafımız ile görüşüp bayramlarını kutladık. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde nice bayramlar dilerim" sözlerini söyledi.