TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİRDEN İZCİLERE TAM DESTEK
09/07/2018 09:41:45
BÜYÜKŞEHİRDEN İZCİLERE TAM DESTEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Malkara Belediye Akademisi izcilerine Malkara'nın Elmalı Mahallesinde kamp düzenledi. Elmalı doğal yaşam çiftliğinde gerçekleşen kampta Malkara'nın çeşitli okullarından katılan 21 izciye Tekirdağ ve çevre illerinden yaklaşık 20 ye yakın izci lideri de eşlik etti.

İZCİLER ÇEŞİTLİ ETKİNLİK YAPIYORLAR

Hasan ve Barış Akçay liderliğinde kampta doğa yürüyüşü yaparak oryantirik çalışma yapan izciler, ayrıca kampta yön bulma ve harita becerisi de sağlıyorlar.

Etkinliklerini fener alayı, folklor gösterişleri, şarkılar, oyunlar ve çeşitli gösterilerle renklendiren izciler, bundan sonra da bu tür etkinliklerin yapılmasını istediklerini belirttiler ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurumlara teşekkür ettiler.

AKÇAY "ÇEVREYE DUYARLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN DOĞA KAMPLARI ÖNEMLİDİR"

İzcilere destek olan Malkara Belediyesine,  Garnizon Komutanlığına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ve Tekirdağ ve çevre illerden  gelen izci liderlerine teşekkür eden izci lideri   Hasan Akçay "Bu bir ekip çalışmasıdır. Birlikte yapılınca daha güzel ve başarılı olduğunu gördük. Yaptığımız birçok kampta da başarılı sonuçlar elde ettik. Buradaki temel amaç, çocukların kendilerine güvenmesini sağlamaktır. Onları ailelerinden ayırarak kendilerine güven duymalarını sağlamak istiyoruz. Buradaki çalışmaları yaparken lider arkadaşlarımız özverili bir çalışma içinde oluyorlar. Özellikte gece nöbetlerinde, askerde nöbet sistemlerini gerçekleştirerek öğrencilerimizin güvenliğini ve onların kendilerini güvende hissetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Ailelerimiz de bizlere güvendikleri için mutluyuz. Burada belediyelerimizin destek vermesi bizim adımıza çok güzel.  Çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek için doğa kamplarının son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin sürekliliğinin olmasını diliyorum. Umarım Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde farklı gençlik kampları düzenlenir. Bizler de lider arkadaşlar olarak güzel bir organizasyonla devamını sağlarız"  dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.