TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Derya Kurtuluş, Beren Kurtuluş ve Emel Duman'ın Cenaze Törenine Katıldı
09/07/2018 18:27:09
Başkan Albayrak Derya Kurtuluş, Beren Kurtuluş ve Emel Duman'ın Cenaze Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu İlçesinin Sarılar Mahallesinde yaşanan tren kazasında hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Melih Kurtuluş'un eşi Derya Kurtuluş ve kızı Beren Kurtuluş ile Sağlık İşleri Dairesi personeli Erkan Duman'ın eşi Emel Duman'ın cenaze törenlerine katıldı.

Çorlu Garaj Cami'ndeki cenaze töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Ali Şeker, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, İlçe Belediye Başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve personelleri ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Albayrak ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diledi.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.