TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nden Sarılar Mahallesi Sakinlerine Teşekkür Belgesi
16/07/2018 16:39:26
Büyükşehir Belediyesi'nden Sarılar Mahallesi Sakinlerine Teşekkür Belgesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8 Temmuz'da meydana gelen ve 24 vatandaşın hayatını kaybettiği tren kazasında arama kurtarma çalışmalarında gösterdikleri duyarlı davranış ve tüm imkânlarını seferber ettikleri için Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Sarılar Mahallesi sakinleri adına mahalle muhtarı Fuat Döner'e takdim edilen belgede "8 Temmuz 2018 tarihinde ilimiz Çorlu İlçesi, Sarılar Mevkiinde meydana gelen tren kazası olayında Sarılar Mahallesi sakinleri olarak tüm imkânlarınızı seferber ederek vatandaşlarımızı arama ve kurtarma çalışmalarınızda göstermiş olduğunu destek ve duyarlı davranışınızdan dolayı tüm Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür eder; saygılarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.  

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Sarılar Mahallesinin 8 Temmuz'da büyük bir insanlık ve dayanışma örneği gösterdiklerini belirterek " Yaşanan tren kazasında 24 vatandaşımızı kaybettik. Tüm Türkiye'yi yasa boğan çok acı bir olay yaşadık. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün Trakya olarak kenetlendik ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık. Sarılar Mahallesi sakinlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Girilmez denilen çamur deryasına girerek büyük fedakârlık örneği göstermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.