Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi
17/07/2018 09:56:34
Süleymanpaşa İlçesindeki Çalışmalar İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

İlk olarak Hükümet Caddesi'ndeki eski Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binası alanında başlayan yer altı katlı otopark inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak, inşaat faaliyetlerinde gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alarak çalışmalarda görevli personele iyi çalışmalar diledi. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Albayrak, yer altı katlı otoparkın vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra TESKİ tarafından Hükümet Caddesi üzerinde yürütülen yağmur suyu kanalı çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak çalışmalarda görev olan TESKİ personeline iyi çalışmalar diledi.