Barbaros Mahallesi'ndeki Üstyapı Çalışmaları İncelendi
18/07/2018 20:13:20
Barbaros Mahallesi'ndeki Üstyapı Çalışmaları İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ genelinde altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, kentin çehresini güzelleştiriyor. Başkan Kadir Albayrak da altyapı çalışmaları tamamlanan ve üstyapı çalışmalarının sürdüğü Barbaros Mahallesi'ni ziyaret ederek çalışmaları inceledi ve son durum ile ilgili teknik personelden bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "Süleymanpaşa ilçemize bağlı Barbaros Mahallesi'nde, içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon ve doğalgaz hattı tamamlanan sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımız başlamıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Barbaros Mahallesi'ndeki incelemelerde Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da eşlik etti.