Başkan Albayrak Kumbağ Mahallesi'ndeki Üstyapı Çalışmalarını İnceledi
19/07/2018 19:43:49
Başkan Albayrak Kumbağ Mahallesi'ndeki Üstyapı Çalışmalarını İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ ili genelinde altyapı projelerini büyük ölçüde tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, kilit taşı ve kaldırım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Başkan Kadir Albayrak da Kumbağ Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında görevli personelden bilgi aldı.

İncelemeler esnasında Başkan Kadir Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün de eşlik etti.