Yatırım Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
20/07/2018 09:21:19
Yatırım Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile daire personeli katıldı.

Toplantıda devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında değerlendirmeler yapılırken, önümüzdeki dönem yatırım ve hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.