TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Katlı Otopark Alanındaki Ağaçlar 19. Fırka Anıtı ve Eski Balık Haline Nakledildi
19/07/2018 13:52:06
Katlı Otopark Alanındaki Ağaçlar 19. Fırka Anıtı ve Eski Balık Haline Nakledildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa İlçesinde başlatılan Katlı Otopark İnşaatının çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda inşaat çalışmalarının başlatılabilmesi amacıyla daha önce sökülen 7 ağaca ek olarak, 40 ağaç daha iş makineleri ile sökülerek 19. Fırka Anıtı ve Parkı ile Eski Balık Haline nakledildi.

17'si Eski Balık Hali, 23 tanesi de 19. Fırka Anıtı ve Parkı'na nakledilen ağaçların söküm ve yeniden dikim işlemlerinde, 4 adet özel sökme aracı kullanıldı. Tamamı sabitlenen ağaçların sulama işlemleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personeli tarafından kök başına 1 ton su olacak şekilde düzenli olarak gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa ilçesinin gün geçtikçe artan nüfusuna bağlı olarak katlı otopark ihtiyacı doğmuştur. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu konudaki çalışmamızı başlattık. Bu alanda var olan ağaçları da zarar görmemeleri adına özel araçlarla sökümlerini gerçekleştirerek farklı olanlara nakillerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Bu ağaçların bakımları personelimiz tarafından düzenli olarak sağlanmaktadır." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.