Başkan Albayrak Babaeski 46. Tarım Festivalinin Açılış Törenine Katıldı
09/08/2018 20:22:45
Başkan Albayrak Babaeski 46. Tarım Festivalinin Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Tarım Festivalinin açılış törenine katıldı.

Babaeski ilçesinde düzenlenen 46. Tarım Festivalinin açılış törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festival kapsamında düzenlenen korteje katılan Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, "Babaeski Belediyesi tarafından düzenlenen 46. Tarım Festivalinin açılış törenine katıldık. Değerli Belediye Başkanı Abdullah Hacı'yı bu gününde yalnız bırakmadık. Kendisini ve ekibini güzel organizasyonları için tebrik ediyorum. Tüm Babaeski halkına ve katılan misafirlere iyi eğlenceler dilerim" dedi.