Başkan Albayrak 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna Katıldı
30/08/2018 22:59:53
Başkan Albayrak 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonuna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96.  Yılı onuruna verilen resepsiyona katıldı.

Tekirdağ Valiliği tarafından verilen resepsiyonda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer protokol üyeleri de yer aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın konuşmasının ardından müzik dinletisi ile son buldu.