TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Aydoğdu ve Zafer Mahallelerindeki Üst Yapı Çalışmaları Tamamlandı
31/08/2018 16:06:26
Aydoğdu ve Zafer Mahallelerindeki Üst Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ kontrolünde Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları ve projelerin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.  

Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları da yer aldı.

Değerlendirme toplantısında Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen projelerin yanı sıra üst yapı çalışmaları tamamlanan Aydoğdu ve Zafer mahallelerindeki sokaklarda dâhil olmak üzere toplam 96 sokak masaya yatırıldı. Ayrıca Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve TESKİ tarafından alt yapı çalışmaları kapsamında tamamlanan 12 milyon TL değerindeki 65 km yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hattı da kapsamlı şekilde görüşüldü.

Toplantıda konuşan Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını belirterek "Özellikle Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu mahallemizdeki birçok sokakta üst yapı sorunu vardı. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi 3 milyon 865 bin liralık bir yatırımla bu sokaklardaki sorunları çözerek çalışmalarımızı tamamladık. Bu mahallemiz dışında da Barbaros, Zafer, Namık Kemal ve Ertuğrul mahallelerinde sorun teşkil eden sokaklardaki çalışmalar da tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun," dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 Başkan Kadir Albayrak, toplantı öncesinde Aydoğdu ve Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Albayrak; Danışmanı Neşat Erdoğan, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Kubilay ve Zafer Mahallesi Muhtarı Ücel Çüle'nin de yer aldığı incelemeler sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.