TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Ödül Törenine Katıldı
14/09/2018 21:18:02
Başkan Kadir Albayrak Ödül Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının 60. yılı kapsamında, ülke ekonomisine katkı sağlayan üyelerine yönelik düzenlediği Tanışma-Birliktelik Organizasyonu ve Ödül Törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Albayrak "Çorlu farklı ilçelerimizden biri tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak Çorlu'ya birçok yatırım yaptık. Tekirdağ, Büyükşehir olduğu günden bu yana oldukça hareketli günler yaşıyoruz. Birçok ile nasip olmayan vizyonlara sahibiz; üniversite, tarım ve hayvancılık, lojistik, sanayi, turizm? Burası öyle bir bölge ki 13 tane OSB, 1 tane Avrupa Serbest Bölgesi var. Türkiye'de geliri giderinden fazla olan 10 ilden bir tanesi. Çorlu, sorunları ötelenmemesi gereken bir ilçemiz. Bu nedenle Çorlu'ya özel iltimas gösteriyoruz.  Tekirdağ, Türkiye'de nüfus gelişiminde ikinci sırada. Tekirdağ, ikinci ve üçüncü döneminde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacaktır. " dedi.

Tanışma-Birliktelik Organizasyonu ve Ödül Töreni, yapılan konuşmaların ardından üyelere ödüllerinin takdim edilmesi ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.