TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak 'Birlik Günü' Etkinliğine Katıldı
21/09/2018 11:49:26
Başkan Kadir Albayrak 'Birlik Günü' Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi Tekirdağ Birlik Yem Sanayi Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen Birlik Gününde, Kooperatif Başkanları ve Muhtarlarla bir araya geldi.

Hayrabolu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Birlik Günü Etkinliğinde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Birlik Yem Fabrikası Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, ilçe mahalle muhtarları ve kooperatif başkanları da yer aldı.

"TEKİRDAĞ, TARIM VE HAYVANCILIĞIN BAŞKENTİDİR"

Başkan Kadir Albayrak etkinlikte yaptığı konuşmada Tekirdağ'ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye'nin başkenti olduğunu belirterek "Trakya Bölgesi'ndeki hayvancılığın ne kadar önemli olduğu, Türkiye'nin et yemekten korktuğu bu günlerde daha iyi anlaşılıyor. Tarım ve Hayvancılık, bizim ana vizyonlarımızdan bir tanesi? Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği mera ıslah projesi, kaba yem bitkisi dağıtımı gibi projeler tarım ve hayvancılığa verdiğimiz önemin göstergesidir. Biz, Birlik Yem Fabrikası'nı alır ve işletirken asla kar amacı gütmedik. Türkiye'de üretilen ayçiçeği ve buğday gibi bitkilerin büyük bir oranını Tekirdağ karşılıyor. Aynı zamanda bölgemiz hayvan hastalığından ari bölge. Böyle bir bölgenin çok iyi desteklenmesi gerekiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığa desteği önümüzdeki dönemlerde de sürecektir. Ben bütün güzelliklerin Tekirdağ ve Türkiye için olmasını diliyorum." dedi.

Birlik Günü Etkinliği, yapılan konuşmaların ardından şirket ile ilgili bilgilendirme sunumu ve soruların cevaplandırılması ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.