TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu'na Ziyaret
10/10/2018 13:35:10
Başkan Albayrak'tan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tabakoğlu'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Eğitim faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette,  Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiğini belirterek özellikle eğitim alanında yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Kadir Albayrak'ı tebrik etti.

"Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Başkan Kadir Albayrak ise eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Eğitim geleceğe yapılan önemli bir yatırımdır. Çocuklarımız da bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa edebilmemiz için çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamalıyız. Bunun için de belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Albayrak, Prof. Dr. Tabakoğlu'na misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti. Tabakoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.