CHP'li Vekillerden Büyükşehir'in Standına Ziyaret
13/10/2018 10:12:57
CHP'li Vekillerden Büyükşehir'in Standına Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi ile CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen `Rumeli Balkan Trakya Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri' etkinliğinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleşen ve 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan etkinlikteki tanıtım standında; Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonları arasında yer alan tarım ve hayvancılık, lojistik, üniversite, sanayi, turizm, çevre, kentleşme alanlarında hayata geçirdiği projeler ile Tekirdağ'ın tarihi, kültürel yapısı ve doğası tanıtılıyor. Etkinliğe vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin standı ziyaretçi akınına uğruyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi ile CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek stantta görevli personelden etkinlik hakkında bilgi aldılar.