TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
15/10/2018 09:21:25
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ genelinde gerçekleştirdiği yatırımlar ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Bülent Doğan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal  katıldı.

Değerlendirme Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi'nin il genelindeki yatırımları kapsamında tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili yapılan değerlendirmenin ardından son buldu.

"TEKİRDAĞ, TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN BÜYÜKŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK"

Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Tekirdağ genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında önemli aşamalar kaydettik. Devam eden çalışmalarımızı da söz verdiğimiz zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışmalar neticesinde Tekirdağ, büyükşehir oluşunun ikinci ve üçüncü döneminde Türkiye'nin önde gelen büyükşehirleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştıracaktır." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.