TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Ruşen Güneş Sokak'taki Çalışmaları İnceledi
20/10/2018 12:37:00
Başkan Albayrak Ruşen Güneş Sokak'taki Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarında sona gelinen Süleymanpaşa ilçesindeki Ruşen Güneş Sokak'ta incelemelerde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak, Ruşen Güneş Sokak'ta tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. İncelemeler sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, "Ruşen Güneş Sokak'taki çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. Yeni bulvarımız tüm esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

BULVAR YENİ GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Ruşen Güneş Sokak'ta başlattığı çalışmalar neticesinde 700 metre menfez imalatı, 1600 m2 parke taşı, 1200 metre bordür, 200 adet sınır eleman taşı, 700 metre kanalizasyon hattı, 15 bin m3 dolgu, 10 bin ton alt temel ve temel dolgusu, 3 bin ton binder asfaltı imalatı tamamlandı. Yaklaşık 1500 ton aşınma asfaltı ve bin m2 kaldırım çalışmalarında ise sona gelindi. Ruşen Güneş Sokak, çalışmaların bitmesi ile birlikte yepyeni görüntüsü ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.