Başkan Albayrak "Doku ve Organ Nakli" Sempozyumuna Katıldı
09/11/2018 10:22:59
Başkan Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Doku ve Organ Nakli" konulu sempozyuma katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen sempozyuma, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ile kurum müdür ve amirleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Sempozyumda, Tekirdağ Organ Nakli İl Koordinatörü Uzm. Dr. Songül Kocabaş Güler,  doku ve organ nakli konusunda katılımcılara bilgiler verdi. Daha önce organ nakli yapılan vatandaşlar da nakil öncesi ve sonrasında yaşadıklarını katılımcılarla paylaştı