TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı
09/11/2018 15:53:58
Başkan Kadir Albayrak'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Yurdumuzun kurtarıcısı, milli mücadelemizin önderi, Cumhuriyet'imizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde şükran ve saygıyla anıyoruz.

Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, dehasıyla tarihe yön veren, çağdaş fikirleriyle ülkemizin kalkınmasını sağlayan, tüm dünyanın hayranlık duyduğu büyük bir liderdir.

Özgür, bağımsız, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk'ün bizlere en büyük emanetidir. Cumhuriyet rejiminin Türk milleti için en ideal yönetim şekli olduğunu ifade eden Atatürk, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyerek Cumhuriyet'imizin sonsuza dek var olacağına olan inancını ortaya koymuştur.

Cumhuriyet nesilleri olarak bizlere düşen en büyük görev, Ata'mızın mirasına sahip çıkmak ve ilke ve devrimlerini yaşatmaktır.

Bu düşüncelerle, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, yaşadığımız toprakları vatan haline getiren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.