Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
13/11/2018 12:32:52
Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Haşim Göksel'i makamında ağırladı.

Başkan Kadir Albayrak, 26 Ekim 2018 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliğine atanan ve 5 Kasım'da göreve başlayan Vali Aziz Yıldırım ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Haşim Göksel'i makamında  ağırladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde sürdürdüğü çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak Vali Aziz Yıldırım, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Jandarma Komutan Vekili Haşim Göksel'e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.