Sunay Akın Tekirdağlı Sanatseverlerle Buluştu
14/11/2018 10:21:50
Sunay Akın Tekirdağlı Sanatseverlerle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi iş birliği ile şair, yazar, gazeteci Sunay Akın'ın `Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet'in Yolunda' isimli söyleyişi gerçekleşti.

Hayrabolu Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Sunay Akın söyleyişisine Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Hayrabolu Belediyesi idari amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren söyleyişi sonunda Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Sunay Akın'a anlamlı gösterisi için teşekkür ederken, kendisini Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sunay Akın da Tekirdağ'da olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti ve "Ben daha önce de Tekirdağ'a geldim. Buraya her gelişimde büyük bir mutluluk duyuyorum.  Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı Tekirdağlılara sevgilerimi sunuyorum." dedi.