Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Devlet Entegrasyonunda Büyükşehirler Arasında 1.Sırada
15/11/2018 14:13:15

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde kurumumuz ile E-Devlet platformu arasında entegrasyon sağlanarak aşağıda sıralanan hizmetler, web servis altyapısı üzerinden www.turkiye.gov.tr (e-Devlet Kapısı Devletin Kısayolu) adresinden yayına alındı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde yayına aldığı içeriklerle e-devlet entegrasyonunda 1. sıraya yerleşti.

-Beyan Bilgileri Sorgulama - YENİ

-Tahsilat Bilgileri Sorgulama - YENİ

-Tahakkuk Bilgileri Sorgulama - YENİ

-Vefat Bilgisi Sorgulama - YENİ

-Mezar Yeri Sorgulama - YENİ

-Hal ürün Bilgisi Sorgulama - YENİ

-Sicil Bilgileri Sorgulama

-İhale Sorgulama

-Meclis Kararı Sorgulama

-Etkinlik Bilgisi Sorgulama

-Nöbetçi Eczane Sorgulama

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yukarıda sıralanan 11 E-Devlet kapısı hizmeti kapsamında tüm Büyükşehir Belediyeleri arasında en çok hizmet ile E-Devlet platformunda yer alan Büyükşehir Belediyesi olmuştur. Büyükşehir Belediyesi ileriki süreçte benzer hizmetlerin bu platformda yayınlanabilmesi için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Değerli vatandaşlarımızın bilgilerine sunulur.