TESKİ Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
30/11/2018 08:49:13
TESKİ Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Süleymanpaşa ilçesindeki Genel Müdürlük binasında gerçekleşen değerlendirme toplantısında Başkan Kadir Albayrak'ın yan sıra; TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz ve TESKİ Daire Başkanları da yer aldı.

Toplantıda TESKİ'ye bağlı daire başkanlıkları tarafından 11 ilçede sürdürülen çalışmalar değerlendirildi.  Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, "TESKİ bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Tekirdağ'ın alt yapısında büyük bir atılım gerçekleştirdik. Ben bu süreçte vatandaşlarımıza bize gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Tekirdağ için?" dedi.