TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
"Barut Fıçısı" İsimli Tiyatro Oyununa Tekirdağlı Sanatseverlerden Büyük İlgi
07/12/2018 08:32:39

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, "Barut Fıçısı" adlı tiyatro oyunu, Kapaklı ve Çerkezköylü sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanlığı'nın da destekleriyle düzenlenen oyuna, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başrollerinde Yıldıray Şahinler, Ruhi Sarı, Aşkın Şenol ve Faruk Akgören gibi isimlerin yer aldığı oyun, Kapaklı ve Çerkezköylü vatandaşlar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği oyunun sonunda protokol üyeleri, oyunculara çiçek ve plaket takdim etti.

Oyunun Konusu

Makedon Yazar Dejan Dukovski'nin kaleme aldığı "Barut Fıçısı" kapitalizm karşısında yenilen bir sistemin doğurduğu acıları, psikolojik travmaları; dostluğun, kardeşliğin yok oluşunu aktarıyor izleyicilere.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.