TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak İlçelerde Sürdürülen Çalışmaları İnceledi
08/12/2018 11:28:33
Başkan Albayrak İlçelerde Sürdürülen Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ve Kapaklı ilçelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Saray ilçesindeki Vize Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen RCC beton asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Kapaklı ilçesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada yapımında sona yaklaşılan Kapaklı Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulundu. Estetik tasarımı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Kapaklı Kültür Merkezi'nin projesi Etüt ve Proje Dairesi tarafından hazırlandı. Kültür Merkezi bünyesinde 296 koltuklu çok amaçlı salon, kütüphane, 9 derslik, fotoğrafçılık atölyesi, dans atölyesi, müzik atölyesi, tiyatro atölyesi, balo salonu, ticari alan, cep sineması, 3 adet kafe ve restoran yer alıyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Albayrak, "Kapaklı İlçemizde, Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2019 yılı Ocak ayı sonunda hizmete açılacak olan Kapaklı Kültür Sarayı'nda devam eden çalışmaları vatandaşlarımızla birlikte inceledik. Öncesinde sabah çorbamızı hemşerilerimle beraber içtik. Çalışmalarda sona yaklaşılmıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun"

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.