TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak 2. Geleneksel Lezzet Şenliği'ne Katıldı
14/12/2018 15:05:58
Başkan Kadir Albayrak 2. Geleneksel Lezzet Şenliği'ne Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Lezzet Şenliği Balkanlar: Lezzetin Coğrafyası Etkinliğine katıldı.

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Ziyafet Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ esnaf odaları temsilcileri ile Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen davetliler de yer aldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak etkinlikte emeği geçen herkesi kutladığını belirterek, "Tekirdağ, Balkanlar'da özel bir yere sahip. İlimiz büyükşehir olmasının ardından Türkiye'nin de parlayan yıldızı haline gelmiştir. Ben inanıyorum ki; Tekirdağ, ileriki dönemlerde Türkiye'nin önemli büyükşehirleri arasında yerini alacaktır," dedi.

2. Geleneksel Lezzet Şenliği yapılan konuşmaların ardından Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen katılımcılar tarafından pişirilen yöresel yemeklerin davetlilere ikram edilmesi ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.