Volkan Işıklı'dan Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
11/12/2018 14:09:16
Volkan Işıklı'dan Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Ergene ilçesinde bulunan Erzincan, Tunceli, Bingöl Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Volkan Işıklı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette dernek çalışmaları hakkında Volkan Işıklı'dan bilgi aldı.

Ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Dernek Başkanı Işıklı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Işıklı ve beraberindeki heyet de Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.