Başkan Kadir Albayrak 5. Trakya Güz Sempozyumuna Katıldı
15/12/2018 12:28:55
Başkan Kadir Albayrak 5. Trakya Güz Sempozyumuna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türk Diş Hekimleri Birliği Tekirdağ Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen 5. Trakya Güz Sempozyumuna katıldı.

Çorlu ilçesindeki Hilton Hill Otel'de gerçekleşen sempozyumda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Diş Hekimleri Odası yönetim kurulu üyeleri ve davetliler de yer aldı.

Sempozyumun açılış konuşmalarından birini gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, 5. Trakya Sempozyumu'nun gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutladığını belirterek sempozyumun tüm katılımcılar açısından verimli geçmesini diledi.

16 Aralık'ta da sürecek olan sempozyumun ilk günü yapılan konuşmaların ardından katılımcılar tarafından diş hekimliği alanında yapılan sunumların ardından son buldu.