Başkan Albayrak'tan Babaeski, Alpullu ve Büyükmandıra Belediye Başkanlarına Ziyaret
04/01/2019 10:12:41

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Belediye Başkanı Abdullah Hacı ile Alpullu Beldesi Belediye Başkanı Saim Kırcı ve Büyükmandıra Beldesi Belediye Başkanı Sertaç Balyemez'i makamlarında ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Başkan Kadir Albayrak, misafirperverlikleri dolayısıyla Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez'e teşekkür etti. Belediye başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.