Başkan Kadir Albayrak'tan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Ziyaret
07/01/2019 10:53:23
Başkan Kadir Albayrak'tan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak, görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, yoğun kar yağışı alan ilçenin son durumu hakkında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan bilgi aldı. Ziyarette ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede tamamladığı ve devam eden çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın Türkiye'nin tarım ve hayvancılık alanında başkenti olduğunu belirterek, "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Malkara ilçesinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızın büyük bölümünü tarım ve hayvancılığı daha da iyi hale getirecek şekilde yürüttük. Bu süreçte Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile de uyum içinde çalıştık. Önümüzdeki dönemde de aynı uyumlu ve başarılı çalışmayı devam ettireceğiz," dedi.