TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak'tan Fehmi Altayoğlu'na Ziyaret
07/01/2019 11:40:40
Başkan Kadir Albayrak'tan Fehmi Altayoğlu'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak'ın Fehmi Altayoğlu'na gerçekleştirdiği ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca Başkan Albayrak, Yoğun kar yağışı alan Hayrabolu'nun son durumu hakkında Fehmi Altayoğlu'ndan bilgi aldı.

Ziyaret sonunda açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu'da da birçok önemli projeye imza attık. İmza attığımız projeler sayesinde ilçemiz yepyeni bir çehreye kavuştu. Hayrabolu'da gerçekleştirdiğimiz Kapalı Spor Salonu gibi başarılı projelerimizde Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile uyumlu çalışmamızın payı büyük. Önümüzdeki süreçte de aynı uyumlu çalışmayı kendisi ile yine sürdüreceğiz. Ben, vatandaşlarımıza gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Hayrabolu Belediyesi Hüseyin Selahattin Ali Moralı Kültür Akademisi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Kadir Albayrak, "Yavrularımız için çok önemli olan bu yapının hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.