Çorlu Ulaşımı Konusunda Görüş Alışverişinde Bulunuldu
08/01/2019 13:08:40
Çorlu Ulaşımı Konusunda Görüş Alışverişinde Bulunuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Alt Komisyon Toplantısı, Ulaşım Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda, Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un da katıldığı Toplantıda genel olarak Çorlu ulaşımı masaya yatırıldı, ulaşımda yapılması gereken çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. UKOME üyeleri ve ulaşım sektöründe faaliyet gösteen esnaflarında iştirak ettiği toplantı kapsamında, Çorlu'dan gelen ulaşım ile ilgili talepler değerlendirildi, esnafların görüşleri alındı, çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.