Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı
10/01/2019 10:05:52
Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ziraat Mühendisleri Odası tarafından  Türkiye'de Tarım Öğretiminin 173 yılı nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi yönetici ve üyeleri de yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından son buldu.  Çelenk sunma töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Albayrak, tarımın Türkiye'nin en önemli ekonomik kaynaklarından biri olduğunu belirterek, Tekirdağ'ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye'nin önde gelen kentlerinden biri olduğunu vurguladı. Başkan Albayrak ayrıca, tarımın bu kadar büyük öneme sahip olduğu Türkiye'de tarım öğretiminin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.