TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tuzlu Yemek Oyunu Çerkezköylü Vatandaşlarla Buluştu
10/01/2019 10:29:23
Tuzlu Yemek Oyunu Çerkezköylü Vatandaşlarla Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik şiddet sorununa dikkat çekmek ve bu sorunun önüne geçmek amacıyla "Tuzlu Yemek" adlı tiyatro oyununu Çerkezköylü vatandaşlarla buluşturdu.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen ve Tülay Can tarafından yazılıp yönetilen oyuna vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşlar, şiddetin daha büyük şiddetlere neden olacağı ve gerektiği durumlarda aile ve devletten yardım alınarak zor durumların üstesinden gelinebileceği anlatıldığı oyun sonunda oyuncular İlhan Soner Şalap, Demet Ersoy, Güner Allahverdiyeva, İsmail Kızıleşik, Mehtap Orun ve Omid Darvishi'yi ayakta alkışladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay da Tuzlu Yemek oyununun bitiminde oyunculara çiçek takdim etti. Talat Atay burada yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddetin Türkiye'nin en büyük sorunların biri olduğunu belirterek "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın her alanda yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ben, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına oyunun yazarı ve yönetmeni Tülay Can ile tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.