Çorlu Roman Dernekleri'nden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
11/01/2019 12:43:09
Çorlu Roman Dernekleri'nden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Roman Dernekleri Başkanı Bahattin Pektaş'ı makamında ağırladı.

Dernek üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Roman vatandaşların yaşadığı sorunlar ve çözümleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Daha önce olduğu gibi önümüzdeki dönemde de sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde Roman vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerimiz devam edecektir," dedi.

Başkan Albayrak ziyaret sonunda Bahattin Pektaş'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Pektaş da gösterdiği misafirperverlik için Başkan Albayrak'a teşekkür etti.