Ayhan Güven Turan ve Nihat Alakara Ebediyete Uğurlandı
10/01/2019 15:58:01
Ayhan Güven Turan ve Nihat Alakara Ebediyete Uğurlandı

9 Ocak Çarşamba günü Malkara Yeni Otobüs Terminali'nde meydana gelen kalorifer kazasında yaşamını yitiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları Ayhan Güven Turan ve Nihat Alakara'yı ebediyete uğurlandı.

Malkara ilçesinde gerçekleşen cenaze töreninde Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve Ayhan Güven Turan ve Nihat Alakara'nın ailesi yer aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kılınan cenaze namazı sonrasında "İki çalışanımızın böyle elim kazada yaşamını yitirmesi bizleri derin bir acıya boğdu. Yaşanan kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturmayı yakından takip ediyoruz. Konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Merhum iki kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum," dedi.