Tuzlu Yemek Oyunu Muratlı'da Sahnelendi
11/01/2019 08:51:46
Tuzlu Yemek Oyunu Muratlı'da Sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddeti konu edinen Tuzlu Yemek oyununu Muratlı'da vatandaşlarla buluşturdu.

Muratlı Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de sahnelenen oyuna Muratlılı vatandaşların ilgisi yoğun oldu. İzleyiciler arasında Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı Talat Atay da yer aldı. Talat Atay oyun sonunda, oyunculara çiçek takdim ederek kendilerini tebrik etti.

Tülay Can tarafından yazılıp yönetilen Tuzlu Yemek tiyatro oyununda İlhan Soner Şalap, Demet Ersoy, Güner Allahverdiyeva, İsmail Kızıleşik, Mehtap Orun ve Omid Darvishi rol alıyor. Oyun, şiddetin daha büyük şiddetlere neden olacağı ve gerektiği durumlarda aile ve devletten yardım alınarak zor durumların üstesinden gelinebileceğini anlatıyor.