TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Şarköy Cemevi Tamamlanma Aşamasında
11/02/2019 14:53:41
Şarköy Cemevi Tamamlanma Aşamasında

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Sosyo Kültürel Tesiste (Cemevi) incelemelerde bulundu ve tesisin Mart ayı içerisinde açılacağının müjdesini verdi.

Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak vatandaş odaklı hizmet ve projelerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Şarköy'de yaşayan Alevi ve Bektaşi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Şarköy Cemevi'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Başkan Kadir Albayrak da inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasında olan tesisi ziyaret ederek gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi aldı.

"Görülmemiş Büyüklükte Projeleri Hayata Geçirdik"

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri Tekirdağ'da görülmemiş büyüklükte projeleri hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. 11 ilçemiz ve 355 mahallemizde 1 milyonu aşan büyük bir nüfusa hizmet götürüyoruz. Bütün ilçelerimizin ayrı sorunları ve ihtiyaçları var. Nerede hangi konuda hizmete ihtiyaç duyuluyorsa onu gerçekleştiriyoruz. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan kırsal kalkınmaya, kültürden turizme, eğitimden spora kadar çok geniş bir yelpazede hizmet verirken dini, sosyal ve kültürel hizmetleri ihmal etmemiz de söz konusu olamazdı. Bu kapsamda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapımına geçtiğimiz yıl başladığımız Şarköy Cemevi'nin çalışmalarında sona geldik. Tesisimizin açılışını önümüzdeki ay içerisinde vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bu hizmetimizin Alevi ve Bektaşi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.     

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.