Başkan Kadir Albayrak 5. Geleneksel Kaz Gecesi Etkinliğine Katıldı
17/02/2019 10:36:55
Başkan Kadir Albayrak 5. Geleneksel Kaz Gecesi Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kars-Iğdır-Ardahan-Ağrı Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Kaz Gecesi etkinliğine katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Çok sayıda hemşehrinin bir araya geldiği gecede halk ozanları, yöre halkının geleneksel türkülerini söylediler. Halk ozanlarının ardından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Daha sonra yöreye özgü olarak hazırlanan kaz yemeği katılımcılara ikram edildi.