Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi Gerçekleşti
25/02/2019 11:23:12
Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız tarafından ISO 27001 standartları kapsamında  "Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi" düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen eğitime Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları yer aldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alpaslan Kurtoğlu ve SODER Siber Güvenlik Direktörü tarafından internette bilgi güvenliği farkındalığı ve önemi, siber güvenlik ve bu alandaki tehditler gibi konularda sunum gerçekleştirildi. Eğitimde ayrıca internet alanında güncel saldırı yöntemleri ve bunlara karşı alınabilecek önlemler senaryolar eşliğinde anlatıldı.