Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Ödül
25/02/2019 11:18:50
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Ödül

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, hayata geçirdiği proje ile Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) tarafından düzenlenen Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri Yarışması'nda ödüle layık görüldü.

Süleymanpaşa ilçesindeki DES Otel'de düzenlenen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TRAKYAKENT Birlik Müdürü Behçet Atlı, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Trakya Bölgesinde yer alan il ve ilçelerin belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları yer aldı.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü, Kurum Portalı Yazılım Geliştirme Projesi ile Şehir Teknolojileri Kategorisinde ödül aldı. Ödül, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alpaslan Kurtoğlu'na Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından takdim edildi. Başkan Kadir Albayrak, Kurtoğlu'nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.