Başkan Kadir Albayrak Üç Ayların Başlangıcı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı
07/03/2019 16:10:55
Başkan Kadir Albayrak Üç Ayların Başlangıcı Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç aylara ermiş bulunuyoruz.

İslamiyet'te çok önemli olan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, manevi duygularımızın zenginleştiği, ilahi esintilerin kalplerimizi sardığı, gönüllerimizin mutlulukla dolduğu ve maneviyatımızın yükseldiği aylardır.

Üç aylarda Allah'a sığınır, ibadetlerimizi yerine getirir, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel yaşarız. Yüksek manevi duygularla girdiğimiz mübarek üç aylar, geçmişte olduğu gibi bu sene de birlik ve beraberlik duygularımızın pekişmesine, toplumsal bağlarımızın güçlenmesine vesile olacaktır.

Bu vesileyle üç aylara ermenin mutluluğunu halkımızla paylaşıyor, mübarek Recep, Şaban ve Ramazan aylarının ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dilerim.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı